Nasze Menu

Kraków - Mały Rynek 7

 

Burger Bierhalle - Bierhalle Burger

mięso wołowe / pomidor / ogórek konserwowy / cebula czerwona / sałata karbowana / frytki - 165/40 g

beef / tomato / pickled cucumber / red onion / lettuce / fries - 165/40 g

Rindfleisch / Tomate / eingelegte Gurke / rote Zwiebel / Blattsalat / Pommes - 165/40 g

Cena: 48,00 zł

 

Tortilla Kura Nachos - Tortilla Chicken Nachos - Tortilla Henne Nachos

panierowany udziec z kurczaka / nachosy / mix sałat / pomidor / ogórek / cebula / sos - 200/140 g

breaded chicken thigh / nachos / mix of salads / tomato / cucumber / onion / sauce - 200/140 g

panierte Hähnchenkeule / Nachos / Salatmischung / Tomate / Gurke / Zwiebel / Sauce - 200/140 g

Cena: 38,00 zł

 

Kanapka nowojorska - New York Sandwich - New York Sandwich

mostek wołowy / chleb na zakwasie / kapusta kiszona / pikle / ser szwarcarski / sos rosyjski / pikantne kąski ser cheddar - 150/200 g

beef brisket / sourdough bread / sauerkraut / pickles / Swiss cheese / Russian dressing / spicy cheddar cheese bites - 150/200 g

Rinderbrust / Sauerteigbrot / Sauerkraut / Gurken / Schweizer Käse / Russische Soße / würzige Cheddar-Käsehäppchen - 150/200 g

Cena: 49,00 zł

 

Dane kontaktowe:

Adres:

Mały Rynek 7,
31-042 Kraków

Godziny otwarcia:

Pon. - Czw.: 12:00 - 22:00
Pt. - Sob.: 12:00 - 23:00
Niedz.: 12:00 - 22:00

Telefon:

+48 517 382 642

Email:

Napisz do nas!

Sprawdź także:

Facebook

Dostępne piwa:

Aktualnie dostępne piwa na miejscu i na wynos w Bierhalle Kraków:

  • Pils
  • Marcowe
  • Weizen
  • Rosalie
  • Altbier
  • Bock

Zapraszamy serdecznie!

Nasze marki:

 

bierhalle logo

pfr poir logo 600px

Otrzymano dofinasowanie na realizacje projektu finansowanego ze środków Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 w ramach działania 3.4 Dotacje na kapitał obrotowy Programu Operacyjnego
Inteligentny Rozwój 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju. Numer umowy POIR.03.04.00-14-0764/20-00
Beneficjent : QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o.
Wartość projektu: 118 547,46 pln ( sto osiemnaście tysięcy pięćset czterdzieści siedem złotych i 46/100)