Ogniste skrzydełka - Flaming wings
Ostre, jednokostne skrzydełka podane z selerem naciowym, marchewką i sosem jogurtowym - 210/50/50/40 g
Spicy, single-legged wings served with ribbed celery, carrot and yogurt sauce - 210/50/50/40 g.
Cena: 24,00 zł
Zestaw chrupiących zakąsek - Crispy This and That
Ostre panierowane skrzydełka, frytki, krążki cebulowe, kalmary panierowane, kąski z serem cheddar. Podawane z sosami czosnkowymi i BBQ - 100/64/80 g.
Chicken wings, onion rings, fries, calmari, cheedar cheese pieces, served with BBQ and garlic dips - 100/64/80 g.
Cena: 44,00 zł
Domowy smalec ze skwarkami - Lard with pork scratchings
Smalec ze skwarkami, jabłkiem i cebulą, doprawiany czosnkiem, podany z kiszonymi oórkami i pieczywem - 100 g
Lard with cracklings, apple and onion, seasoned with garlic, served with pickled cucumbers and bread - 100 g.
Cena: 20,00 zł
Piwowarski precel - Pretzel with bavarian cheese
Ciepły, chrupiący precel, podawany z pastą jajeczną ze szczypiorkiem - 80/60 g
A warm, crunchy pretzel, served with egg paste and chibves - 80/60 g.
Cena: 15,00 zł
Ziemniaczki w boczku - Potatoes in bacon
Złociste mini ziemniaczki, pieczone z serem Mozzarella, zawinięte w plaster wędzonego boczku - 200 g
Golden mini-potatoes, baked with Mozzarella cheese, wrapped in a slice of smoked bacon - 200 g.
Cena: 21,00 zł
Śledź w oleju lnianym - Herring in linseed oil
Podawany z cebulką i ziemniaczkami - 120/100 g
Served with onion and potatoes - 120/100 g.
Cena: 25,00 zł