Ogniste skrzydełka - Flaming wings
Pikantne, smażone bez panierki, podane z selerem naciowym, marchewką i sosem jogurtowym - 280/50/50/40 g
Spicy, fried without batter, served with celery, carrot and yogurt sauce - 280/50/50/40 g.
Cena: 21,00 zł
Zestaw chrupiących zakąsek - Crispy This and That
Ostre panierowane skrzydełka, serki mozarella, krążki cebulowe, kalmary panierowane, kąski z serem cheddar. Podawane z sosami czosnkowymi i BBQ - 100/90/90 g.
Chicken wings, onion rings, calamari and mozzarella cheese, served with BBQ and garlic dips - 100/90/90 g.
Cena: 39,00 zł
Domowy smalec ze skwarkami - Lard with pork scratchings
Smalec ze skwarkami, jabłkiem i cebulą, doprawiany czosnkiem podany z kiszonymi ogórkami i czosnkiem.
Lard with pork scratchings, apple and onion, seasoned with garlic, served with pickled cucumbers and bread.
Cena: 18,00 zł
Piwowarski precel z obazdą - Pretzel with Bavarian cheese
Ciepły, chrupiący precel, podawany z pastą serową i cebulą - 80/120 g.
A warm, crunchy pretzel, served with a Bavarian cheese paste and onions - 80/120 g.
Cena: 13,00 zł
Marynowany śledź po naszemu - Marinated herring in our style
Filet ze śledzia z cebulą, ogórkiem konserwowym, jabłkiem, majonezem, śmietaną. Podawany z pieczywem.
Fillet of herring with onion, pickle, apple, mayonnaise and sour cream served with bread.
Cena: 29,00 zł
Carpaccio wołowe - Beef carpaccio
Cieniutko krojone plastry wołowiny skropione oliwą truflową, podane z serem emilgrana, kaparami, rukolą i kremem balsamicznym - 80/100 g.
Thinly sliced beef drizzled with truffle oil, served with emilgrana cheese, capers, arugula and balsamic cream - 80/100 g.
Cena: 39,00 zł